Welkom op de website van Janina & Rick. Dit is al een wat oudere bruiloftsite, Janina en Rick zijn namelijk al 158 dagen getrouwd, maar kijk nog gerust rond op deze website. Ben je Janina of Rick? Log dan in op jullie websitebeheer en bestel jullie bruiloftsite op CD als een blijvende herinnering of kies er voor om jullie website op te heffen. Bent u als bezoeker op zoek naar trouwinformatie? Kijk dan eens in de trouwgids op deze bruiloftsite. Wil je zelf een bruiloftsite? Via www.onzebruiloftsite.nl kan je jullie gratis aanmelden.


Van Spaan naar Bouweriks

bezoekers: 5148
pagina's bekeken: 7570
www.onzebruiloftsite.nl
Voorbereidingen

Jullie zullen ons vast wel kennen anders was je niet op deze site beland.
vorige week zijn we weer wezen kijken naar mooie trouwlocatie,s ,we hebben hier enorm van genoten en hebben veel plezier gehad, ook hebben we een hoop insperatie opgedaan.

Vandaag 2 maart zijn we wederom bij een tweetal trouwlocaties langs geweest waarvan er eentje helemaal uitsprong namelijk .............. dat ga ik je niet verklappen,deze locatie hebben we in optie laten zetten voor 18-08-2018

Janina en ik zijn hier al een paar uur mee bezig om te kijken hoe we deze dag gaan neerzetten,nou kan ik je vertellen dat het niet alleen voor ons geweldig word maar ook zeker voor jullie.