Welkom op de website van Janina & Rick. Dit is al een wat oudere bruiloftsite, Janina en Rick zijn namelijk al 158 dagen getrouwd, maar kijk nog gerust rond op deze website. Ben je Janina of Rick? Log dan in op jullie websitebeheer en bestel jullie bruiloftsite op CD als een blijvende herinnering of kies er voor om jullie website op te heffen. Bent u als bezoeker op zoek naar trouwinformatie? Kijk dan eens in de trouwgids op deze bruiloftsite. Wil je zelf een bruiloftsite? Via www.onzebruiloftsite.nl kan je jullie gratis aanmelden.


Van Spaan naar Bouweriks

bezoekers: 5146
pagina's bekeken: 7568
www.onzebruiloftsite.nl
Ik vroeg..en zij zei JA !!!

Hij:

Daar zit ik dan op mijn werk,ik wil trouwen met de liefde van mijn leven,ik wilde het leuk doen en er enigsinds een speciaal tintje aan geven,maar wat en hoe???
Dat was even heel moeilijk om te bedenken heb allemaal ideeen door me heen laten gaan totdat mij wat te binnen schoot sinds kort zitten we op stijldansen wat we beide erg leuk vinden en er elke week weer naar uitkijken "ik ga haar vragen midden op de dansvloer bij onze dansschool" met iedereen eromheen dacht ik, ik heb daar goed over na zitten denken,ook mijn "durf"speelde een rol,met iedereen erbij midden op de vloer en een microfoon in mijn handen pfff,durf ik dat ???? nee dacht ik dat durf ik niet maar vond het wel een super leuk speciaal idee,na een dag nadenken over hoe en wat dacht ik "ik ga die eerste stap zetten zodat ik niet meer terug kan" dus ik ging achter internet zitten en zocht de naam van de dansschool om vervolgens het telefoonnummer te vinden,eenmaal gevonden ging ik bellen, ik hoopte dat de dansleraar niet opnam om er alsnog iets anders van te maken wat ik wel durfde,maar ( gelukkig achteraf) hij nam op, ik vertelde mijn verhaal en de dansleraar vond het superleuk en wilde al zijn medewerking geven,ik wilde graag een speciaal nummer als laatste nummer laten draaien in de les,daarna zou ik de microfoon krijgen en haar ten huwelijk vragen.
Eenmaal dat geregeld had ik zoiets van en nu ??? Wat ga ik zeggen achter die microfoon,ik heb daar lang over zitten denken,ik wilde het kort houden,het volgende heb ik ingestudeerd:

Lieve schat
We zijn nu 6.5 jaar samen
We hebben lief en leed gedeeld en zijn overal uitgekomen
We hebben samen een prachtige dochter
Lieve schat,ik hou van je ..
Wil je met me trouwen ?

Geregeld.... nu afwachten,ik moest me stilhouden want Janina mocht niks weten natuurlijk wilde haar vader&opa nog vragen of ik met haar trouwen mocht,dus Woensdagochtend met een smoes naar haar vader toe voor "koffie" en ik heb hem gevraagd zonder Janina erbij natuurlijk,supertrots was hij,ik zag dat en vond het super om te zien,ook haar opa heb ik gevraagd en die vond het ook geweldig ,ze hebben haar weggegeven aan mij WAUW.. EN ik moest nog een ring hebben,dus ik in de middag naar de juwelier toe om een prachtige ring te halen,inmiddels wist ik haar smaak qua ring dus dit was een stuk makkelijker.
Ik was doodzenuwachtig voor alles maar nu moest ik doorzetten,en gedaan,eenmaal in de dansschool eerst maar een paar biertjes ;) ( we gaan alrijd eerder heen) nog steeds zenuwachtig natuurlijk ,de les begon ,ik bakte er niks van ,zenuwen natuurlijk.... en daar was ie ....het laatste nummer " Frans Duijts met Ik laat je nooit meer gaan" eenmaal afgelopen was het zover,daar was de microfoon....zweten! iedereen ging aan de kant en daar stond ik "alleen" mijn stem trilde,ik hoorde het zelf maar deed mijn verhaaltje,ik haalde het doosje met de ring tevoorschijn en klapte hem open en ging op mijn knieeen..

Zij zei JA !!!