Welkom op de website van Janina & Rick. Dit is al een wat oudere bruiloftsite, Janina en Rick zijn namelijk al 158 dagen getrouwd, maar kijk nog gerust rond op deze website. Ben je Janina of Rick? Log dan in op jullie websitebeheer en bestel jullie bruiloftsite op CD als een blijvende herinnering of kies er voor om jullie website op te heffen. Bent u als bezoeker op zoek naar trouwinformatie? Kijk dan eens in de trouwgids op deze bruiloftsite. Wil je zelf een bruiloftsite? Via www.onzebruiloftsite.nl kan je jullie gratis aanmelden.


Van Spaan naar Bouweriks

bezoekers: 5150
pagina's bekeken: 7572
www.onzebruiloftsite.nl
Hij vroeg.. en ik zei ja !!!

Zij:

Nou daar sta je dan.....

8 februari  rond een uur of 10 even een bakje koffie doen bij mijn vader en zijn vrouw.
Gezellig.... dus wij met Aiden-li naar opa en oma, waarna de mannen "even" weg moesten.
Wat mij wel nieuwsgierig maakte want na "even" (inmiddels 3 uur) kwamen de mannen terug.
Met als verrassing dat ik een eigen auto kreeg van mijn vader en zijn vrouw. (nogmaals heel erg bedankt ben er super blij mee kiss)
Wat ik toen niet wist was dat hij mijn vader had gevraagd om met mij te mogen trouwen.

8 februari na Utopia en Gtst te hebben gezien en Rick net als een zenuwpatiënt zijn rust niet kon vinden gingen we richting danschool waar Rick als eerste naar de bar af liep om vervolgens een paar biertjes weg te werken. (achteraf denk ik om moet te verzamelen).
Het dansen verging Rick ook niet helemaal zoals normaal en toen het liedje van Frans Duijts afgespeeld werd begon ik toch een voorgevoel te krijgen.
En ja hoor daar kwam hij aan met de microfoon.....
Ik kreeg het bloed heet,wist mij geen houding te geven al die mensen die naar ons keken, wat zou er nu gaan gebeuren......

Wat Rick presies zei op dat moment drong niet eens echt tot mij door tot dat hij op zijn knieen ging, de ring liet zien en vroeg of ik met hem wilde trouwen.

En natuurlijk zei ik ja !!!

(het enige vervelende was mijn koortslip dus een echte kus zat er niet in frown )